Навчально-методичне забезпечення кафедри : [79] Главная страница коллекции

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Даты сохранения in по убыванию order): 1 to 20 of 79
Дата выпускаНазваАвторы(ы)
7-дек-2017Технологічна експертиза виробництва консервованих продуктівМиронюк, Сергій Степанович
7-дек-2017Технологія мяса, мясопродуктів та рибиМиронюк, Сергій Степанович
7-дек-2017Технологічні розрахунки, облік та звітність в галузіМиронюк, Сергій Степанович
7-дек-2017Технологічна експертиза виробництва консервованих продуктівМиронюк, Сергій Степанович
4-ноя-2017Технологія сушіння. Методичні вказівки для виконання самостійної роботиХарченко, Зінаїда Миколаївна
4-ноя-2017Технологія консервування Методичні вказівки до проведення самостійної роботиХарченко, Зінаїда Миколаївна
4-ноя-2017Контроль якості та безпеки продукції галузі Методичні вказівки до проведення самостійної роботи студентівХарченко, Зінаїда Миколаївна
4-ноя-2017Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з дисципліни Технологія консервуванняХарченко, Зінаїда Миколаївна
4-ноя-2017Робоча програма з дисципліни Технологія консервуванняХарченко, Зінаїда Миколаївна
4-ноя-2017Робоча програма з дисципліни Контроль якості та безпеки продукції галузіХарченко, Зінаїда Миколаївна
4-ноя-2017Робоча програма з дисципліни Технологія сушінняХарченко, Зінаїда Миколаївна
4-ноя-2017Методичні вказівки для проведення лабораторних занять. Контроль якості та безпеки продукції в галузіХарченко, Зінаїда Миколаївна
4-ноя-2017Технологія сушіння. Методичні вказівки для проведення лабораторних занятьХарченко, Зінаїда Миколаївна
3-ноя-2017Робоча програма з дисципліни Контроль якості та безпеки продукції галузіХарченко, Зінаїда Миколаївна
3-ноя-2017Робоча програма з дисципліни Технологія сушінняХарченко, Зінаїда Миколаївна
3-ноя-2017Робоча програма з дисципліни Науково дослідна робота студентівВасилишина, Олена Володимирівна
3-дек-2017Робоча програма з дисципліни Біотехнологічні процеси у технології консервованих продуктівВасилишина, Олена Володимирівна
3-ноя-2017Робоча програма з дисципліни Методологія наукових дослідженьВасилишина, Олена Володимирівна
3-ноя-2017Робоча програма з дисципліни Методологія харчової наукиВасилишина, Олена Володимирівна
3-ноя-2017Робоча програма з дисципліни Методика викладання у вищих навчальних закладахВасилишина, Олена Володимирівна
Collection's Items (Sorted by Даты сохранения in по убыванию order): 1 to 20 of 79