Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/1010
Название: РЕЗЕРВИ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ЦУКРОБУРЯКОВОГО ВИРОБНИЦТВА
Авторы: Мельник, Людмила Юріївна
Уманська, Вікторія Григорівна
Ключевые слова: цукрові буряки
резерви
конкурентоспроможність
ринок цукру
Дата публикации: 2009
Издатель: Черкаси: ЧДТУ
Библиографическое описание: Л.Ю. Мельник, В.Г. Уманська // Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки. – Черкаси: ЧДТУ. – 2009. – С.233-235.
Краткий обзор (реферат): У статті розглядаються стан і проблеми цукробурякового виробництва, а також виділяються резерви підвищення ефективності цукробурякового виробництва в Україні. Для того щоб отримати конкурентоспроможну продукцію на вітчизняному та світовому ринку цукру і прибуток від неї, потрібно вкладати гроші в агропідприємства і цукрові заводи модернізуючи технології вирощування цукрових буряків та виробництва цукру.
Описание: Стаття
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/1010
Располагается в коллекциях:Наукові матеріали кафедри

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
РЕЗЕРВИ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ЦУКРОБУРЯКОВОГО ВИРОБНИЦТВА.pdf319,44 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.