Browsing by Author Токар, Анастасія Юхимівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 11 of 11
Issue DateTitleAuthor(s)
9-Mar-2019Combination of vegetable-fruit formulation composition for obtaining high quality productsТокар, Анастасія Юхимівна
2-Feb-2017Біологічно активні речовини некріплених плодово ягідних виноматеріалівТокар, Анастасія Юхимівна
9-Apr-2019ВІДБІР РАС АКТИВНИХ СУХИХ ДРІЖДЖІВ ДЛЯ ВИГОТОВЛЕННЯ ЯБЛУЧНИХ НЕКРІПЛЕНИХ ВИНОМАТЕРІАЛІВТокар, Анастасія Юхимівна
9-May-2019Математичне моделювання технологічного процесу обсмажування овочів в оліїТокар, Анастасія Юхимівна
8-Sep-2016методичні матеріали з дисципліни Технологія консервуванняТокар, Анастасія Юхимівна
8-Sep-2016Методичні матеріали з дисципліни Фізико-хімічні і біологічні основи обробки сировини в галузіТокар, Анастасія Юхимівна
2016Робоча програмаТокар, Анастасія Юхимівна
5-Dec-2017Трансформаційні процеси на ринку продукції плодоовочівництва у Черкаській областіТокар, Анастасія Юхимівна
2-Feb-2017Удосконалення технології та розширення асортименту консервів із баклажанівТокар, Анастасія Юхимівна
2-Feb-2017Формування ароматичного комплексу некріплених виноматеріалів з плодів чорної смородиниТокар, Анастасія Юхимівна
2-Feb-2017Інноваційний інжиніринг консервних підприємствТокар, Анастасія Юхимівна