Browsing by Author Новіков, Володимир Вікторович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 20
Issue DateTitleAuthor(s)
2-Mar-2016Контрольні завдання для проведення модульного і підсумкового контролю з дисципліни Аспірація, вентиляція і пневмотранспортНовіков, Володимир Вікторович
2016Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з дисципліни «Аспірація, вентиляція і пневмотранспорт»Новіков, Володимир Вікторович
2016Методичні матеріали для виконання контрольних робіт студентами заочної форми навчання з дисципліни «Аспірація, вентиляція і пневмотранспорт»Новіков, Володимир Вікторович
2017Методичні матеріали для виконання контрольних робіт студентами заочної форми навчання з НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ «Проектування підприємств галузі»Новіков, Володимир Вікторович
2016Методичні матеріали для виконання індивідуальних завдань (рефератів, розрахункових, графічних робіт) НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ «Аспірація, вентиляція і пневмотранспорт»Новіков, Володимир Вікторович
2017Методичні матеріали для виконання індивідуальних завдань з дисципліни: «ПРОЕКТУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ ГАЛУЗІ»Новіков, Володимир Вікторович
2016Методичні матеріали, завдання і вказівки для самостійної роботи студентів з дисципліни «Аспірація, вентиляція і пневмотранспорт»Новіков, Володимир Вікторович
2017Методичні матеріали, завдання і вказівки для самостійної роботи студентів НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ «Проектування підприємств галузі»Новіков, Володимир Вікторович
2016НМК Машини і обладнання для переробки сільськогосподарської продукціїНовіков, Володимир Вікторович
Sep-2016НМК Технологічне обладнання галузіНовіков, Володимир Вікторович
2017Опорний конспект лекцій з дисципліни «Проектування підприємств галузі»Новіков, Володимир Вікторович
2016Пат. 112841 Україна МПК. Спосіб кулінарної оцінки екструдату із зерна тритикале та пшениці або круп’яних продуктівГосподаренко, Григорій Миколайович; Любич, Віталій Володимирович; Полянецька, Ірина Олегівна; Воробйова, Наталія Василівна; Новіков, Володимир Вікторович; Возіян, Валерія Валеріївна
2016Пат. 112842 Україна МПК. Спосіб кулінарної оцінки крупи манної із зерна тритикале та пшениціЛюбич, Віталій Володимирович; Господаренко, Григорій Миколайович; Полянецька, Ірина Олегівна; Воробйова, Наталія Василівна; Новіков, Володимир Вікторович; Возіян, Валерія Валеріївна
1-Sep-2017ПОРНИЙ КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ «Аспірація, вентиляція і пневмотранспорт»Новіков, Володимир Вікторович
2017Робоча програма з дисципліни «Проектування підприємств галузі» для здобувачів вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології»Новіков, Володимир Вікторович
2017Робоча програма з дисципліни «Проектування підприємств галузі» для здобувачів вищої освіти спеціальності «Технології зберігання і переробки зерна»Новіков, Володимир Вікторович
2016Спосіб визначення вмісту ендосперму в зерні тритикале та пшениціГосподаренко, Григорій Миколайович; Любич, Віталій Володимирович; Полянецька, Ірина Олегівна; Воробйова, Наталія Василівна; Новіков, Володимир Вікторович; Возіян, Валерія Валеріївна
Mar-2016Спосіб отримання крупи тритикалевої цілоїНовіков, Володимир Вікторович
Dec-2016Удосконалення технології виробництва круп'яних продуктів із зерна тритикалеНовіков, Володимир Вікторович
Dec-2016Удосконалення технології виробництва круп'яних продуктів із зерна тритикалеНовіков, Володимир Вікторович