Browsing by Author Нагернюк, Діана Валентинівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 40  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
Oct-2016Categorizatoin of hotels as a means of strengthening hotel market of UkraineКоваленко, Любов Василівна; Нагернюк, Діана Валентинівна; Непочатенко, Валентина Олександрівна
9-May-2014Environmentally safe and resource saving technologies as a method of increasing of increasing of oil crop production competitivenessНагернюк, Діана Валентинівна
Dec-2016Formation of competitiveness of the Ukrainian market of tourist servicesНагернюк, Діана Валентинівна; Коваленко, Любов Григорівна; Непочатенко, Валентина Олександрівна
2013SWOT анализ – как метод определения конкурентных преимуществНагернюк, Діана Валентинівна
Oct-2015Апітуризм - перспективний напрямок сільського зеленого туризму в УкраїніНагернюк, Діана Валентинівна
2011Державне регулювання ринку земель в УкраїніНагернюк, Діана Валентинівна
2008Економічні перспективи виробництва дизельного біопалива в УкраїніНагернюк, Діана Валентинівна
2010Контролінг як фактор забезпечення конкурентоспроможностіНагернюк, Діана Валентинівна
2016Методичні вказівки для проведення практичних (семінарських) занять з дисципліни «Організація екскурсійної діяльності» для студентів напряму підготовки 6.140103 «Туризм»Нагернюк, Діана Валентинівна
2016Методичні вказівки для проведення практичних (семінарських) занять з дисципліни «Ресторанна індустрія України» для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»Нагернюк, Діана Валентинівна
2016Методичні вказівки для проведення практичних (семінарських) занять з дисципліни «Історія розвитку готельно-ресторанного бізнесу» для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»Нагернюк, Діана Валентинівна
2016Методичні вказівки для проведення семінарських (практичних) занять з дисципліни «Кулінарна етнологія» для студентів напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»Нагернюк, Діана Валентинівна
2016Методичні вказівки для проведення семінарських (практичних) занять з дисципліни «Кулінарна етнологія» для студентів напряму підготовки 6.140103 «Туризм»Нагернюк, Діана Валентинівна
2016Методичні вказівки для проведення семінарських (практичних) занять з дисципліни «Менеджмент у туризмі» для студентів напряму підготовки 6.140103 «Туризм»Нагернюк, Діана Валентинівна
2016Методичні вказівки для самостійної роботи з дисципліни «Кулінарна етнологія» для студентів напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»Нагернюк, Діана Валентинівна
2016Методичні вказівки для самостійної роботи з дисципліни «Кулінарна етнологія» для студентів напряму підготовки 6.140103 «Туризм»Нагернюк, Діана Валентинівна
2016Методичні вказівки для самостійної роботи з дисципліни «Менеджмент у туризмі» для студентів напряму підготовки 6.140103 «Туризм»Нагернюк, Діана Валентинівна
2016Методичні вказівки для самостійної роботи з дисципліни «Організація екскурсійної діяльності» для студентів напряму підготовки 6.140103 «Туризм»Нагернюк, Діана Валентинівна
2016Методичні вказівки для самостійної роботи з дисципліни «Організація ціноутворення в готельно-ресторанній справі» для студентів напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»Нагернюк, Діана Валентинівна
2016Методичні вказівки для самостійної роботи з дисципліни «Ресторанна індустрія України» для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»Нагернюк, Діана Валентинівна