Browsing by Author Заморська, Ірина Леонідівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 11 of 11
Issue DateTitleAuthor(s)
2017-11-04Влияние способа содержания почвы на качество замороженных ягод земляникиЗаморська, Ірина Леонідівна
2018-11-30ВМІСТ ТОКСИЧНИХ ЕЛЕМЕНТІВ В ЯГОДАХ СУНИЦІ САДОВОЇ ТА ПРОДУКТАХ ПЕРЕРОБКИ З НИХЗаморська, Ірина Леонідівна
2018-11-30ЗМІНИ ОСНОВНИХ КОМПОНЕНТІВ ХІМІЧНОГО СКЛАДУ ЗАМОРОЖЕНИХ ЯГІД СУНИЦІ ЗА ПОПЕРЕДНЬОЇ ОБРОБКИ В РОЗЧИНАХ ЗІ СТРУКТУРОУТРИМУЮЧИМИ ВЛАСТИВОСТЯМИЗаморська, Ірина Леонідівна
2020-03-24Методичні вказівки до самостійної роботи та контрольні завдання для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" Освітній рівень – бакалаврЗаморська, Ірина Леонідівна
2017-02-23Наукові статтіЗаморська, Ірина Леонідівна
2017-02-02Підвищення вітамінної цінності замороженого пюре з вишніЗаморська, Ірина Леонідівна
2017-11-05Підвищення вітамінної цінності замороженого пюре з вишніЗаморська, Ірина Леонідівна
2020-03-24ТЕХНОЛОГІЯ ЗБЕРІГАННЯ Методичні вказівки для виконання лабораторних студентів спеціальності 181 "Харчові технології"Заморська, Ірина Леонідівна
2020-03-24ТЕХНОЛОГІЯ ЗБЕРІГАННЯ І ПЕРЕРОБКИ ПЛОДОВОЧЕВОЇ ПРОДУКЦІЇ Методичні вказівки до самостійної роботи та контрольні завдання для студентів 203 "Садівництво та виноградарство" Освітній рівень – бакалаврЗаморська, Ірина Леонідівна
2020-03-24ТЕХНОЛОГІЯ ЗБЕРІГАННЯ І ПЕРЕРОБКИ ПЛОДОВОЧЕВОЇ ПРОДУКЦІЇ Методичні вказівки для виконання лабораторних студентів спеціальності 203 "Садівництво та виноградарство"Заморська, Ірина Леонідівна
2017-12-05Фенольні речовини в ягодах суниціЗаморська, Ірина Леонідівна