Browsing by Author Желєзна, Валерія Валеріївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 21  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2017-05-20АВТОРЕФЕРАТ дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата сільськогосподарських наукЖелєзна, Валерія Валеріївна
2017-03-10ДИСЕРТАЦІЯ РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА КРУП’ЯНИХ ПРОДУКТІВ ІЗ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ СПЕЛЬТИЖелєзна, Валерія Валеріївна
2019МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання самостійних робіт з дисципліни: «Технологія комбікормів»Желєзна, Валерія Валеріївна
2019Методичні вказівки для підготовки і написання кваліфікаційної роботи здобувачами освітнього рівня «Бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» (Частина 2)Костецька, Катерина Василівна; Осокіна, Ніна Максимівна; Желєзна, Валерія Валеріївна; Єремеєва, Олена Анатоліївна; Ткаченко, Геннадій Володимирович
2017-08-29МЕТОДИЧНІ МАТЕРІАЛИ для виконання самостійних робіт з дисципліни: «Технологія підготовки води в галузі»Желєзна, Валерія Валеріївна
2017-08-29МЕТОДИЧНІ МАТЕРІАЛИ для виконання індивідуальних робіт з дисципліни: «Технологія підготовки води в галузі»Желєзна, Валерія Валеріївна
2017-08-29МЕТОДИЧНІ МАТЕРІАЛИ для студентів заочної форми навчання напряму підготовки 181 «Харчові технології»Желєзна, Валерія Валеріївна
2017МЕТОДИЧНІ МАТЕРІАЛИ для виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни «ПРОЕКТУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ ГАЛУЗІ»Желєзна, Валерія Валеріївна
2017-08-29Методичні матеріали для виконання індивідуальних завдань з дисципліни «Оптимізація техніко-технологічних об’єктів», для студентів напрямку підготовки 18 «Виробництво та технології», спеціальності 181 «Харчові технології», освітній ступінь магістрЖелєзна, Валерія Валеріївна
2017-08-29Методичні матеріали для самостійних завдань з дисципліни «Оптимізація техніко-технологічних об’єктів», для студентів напрямку підготовки 18 «Виробництво та технології», спеціальності 181 «Харчові технології», освітній ступінь магістрЖелєзна, Валерія Валеріївна
2017-08-29Методичні матеріали для самостійних завдань з дисципліни «Оптимізація техніко-технологічних об’єктів», для студентів напрямку підготовки 18 «Виробництво та технології», спеціальності 181 «Харчові технології», освітній ступінь магістрЖелєзна, Валерія Валеріївна
2017-08-29МЕТОДИЧНІ МАТЕРІАЛИ до виконання лабораторних робіт «ТЕХНОЛОГІЯ ПІДГОТОВКИ ВОДИ В ГАЛУЗІ»Желєзна, Валерія Валеріївна
2019МЕТОДИЧНІ МАТЕРІАЛИ до виконання лабораторних робіт з дисципліни: «Технологія комбікормів»Желєзна, Валерія Валеріївна; Ярошенко, Володимир Володимирович
2017-10-29Методичні матеріали до виконання практичних робіт із дисципліни «Оптимізація техніко-технологічних об’єктів» для студентів спеціальності 181 – «Харчові технології», освітній ступінь магістрЖелєзна, Валерія Валеріївна
2017-08-29ОПОРНИЙ КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ з дисципліни «Оптимізація техніко-технологічних об’єктів» для студентів напряму підготовки 181 «Харчові технології»Желєзна, Валерія Валеріївна
2017-08-29Опорний конспект лекцій з дисципліни «Технологія підготовки води в галузі»Желєзна, Валерія Валеріївна
2019-09Робоча програма навчальної дисципліни "Технологія комбікормів"Желєзна, Валерія Валеріївна
2019Робоча програма навчальної дисципліни "Технологія комбікормів" (за скороченим терміном навчання)Желєзна, Валерія Валеріївна
2017-08-29РОБОЧА ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ «Оптимізація техніко-технологічних об’єктів»Желєзна, Валерія Валеріївна
2017-08-29РОБОЧА ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ «Технологія підготовки води в галузі»Желєзна, Валерія Валеріївна