Browsing by Author Желєзна, Валерія Валеріївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 15 of 15
Issue DateTitleAuthor(s)
20-May-2017АВТОРЕФЕРАТ дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата сільськогосподарських наукЖелєзна, Валерія Валеріївна
10-Mar-2017ДИСЕРТАЦІЯ РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА КРУП’ЯНИХ ПРОДУКТІВ ІЗ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ СПЕЛЬТИЖелєзна, Валерія Валеріївна
29-Aug-2017МЕТОДИЧНІ МАТЕРІАЛИ для виконання самостійних робіт з дисципліни: «Технологія підготовки води в галузі»Желєзна, Валерія Валеріївна
29-Aug-2017МЕТОДИЧНІ МАТЕРІАЛИ для виконання індивідуальних робіт з дисципліни: «Технологія підготовки води в галузі»Желєзна, Валерія Валеріївна
29-Aug-2017МЕТОДИЧНІ МАТЕРІАЛИ для студентів заочної форми навчання напряму підготовки 181 «Харчові технології»Желєзна, Валерія Валеріївна
2017МЕТОДИЧНІ МАТЕРІАЛИ для виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни «ПРОЕКТУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ ГАЛУЗІ»Желєзна, Валерія Валеріївна
29-Aug-2017Методичні матеріали для виконання індивідуальних завдань з дисципліни «Оптимізація техніко-технологічних об’єктів», для студентів напрямку підготовки 18 «Виробництво та технології», спеціальності 181 «Харчові технології», освітній ступінь магістрЖелєзна, Валерія Валеріївна
29-Aug-2017Методичні матеріали для самостійних завдань з дисципліни «Оптимізація техніко-технологічних об’єктів», для студентів напрямку підготовки 18 «Виробництво та технології», спеціальності 181 «Харчові технології», освітній ступінь магістрЖелєзна, Валерія Валеріївна
29-Aug-2017Методичні матеріали для самостійних завдань з дисципліни «Оптимізація техніко-технологічних об’єктів», для студентів напрямку підготовки 18 «Виробництво та технології», спеціальності 181 «Харчові технології», освітній ступінь магістрЖелєзна, Валерія Валеріївна
29-Aug-2017МЕТОДИЧНІ МАТЕРІАЛИ до виконання лабораторних робіт «ТЕХНОЛОГІЯ ПІДГОТОВКИ ВОДИ В ГАЛУЗІ»Желєзна, Валерія Валеріївна
29-Oct-2017Методичні матеріали до виконання практичних робіт із дисципліни «Оптимізація техніко-технологічних об’єктів» для студентів спеціальності 181 – «Харчові технології», освітній ступінь магістрЖелєзна, Валерія Валеріївна
29-Aug-2017ОПОРНИЙ КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ з дисципліни «Оптимізація техніко-технологічних об’єктів» для студентів напряму підготовки 181 «Харчові технології»Желєзна, Валерія Валеріївна
29-Aug-2017Опорний конспект лекцій з дисципліни «Технологія підготовки води в галузі»Желєзна, Валерія Валеріївна
29-Aug-2017РОБОЧА ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ «Оптимізація техніко-технологічних об’єктів»Желєзна, Валерія Валеріївна
29-Aug-2017РОБОЧА ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ «Технологія підготовки води в галузі»Желєзна, Валерія Валеріївна