Browsing by Author Костецька, Катерина Василівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 22  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Physical and mechanical properties and quality indicator of wheatКостецька, Катерина Василівна
2019Використання пряносмакових рослин для збагачення хліба пшеничногоКостецька, Катерина Василівна; Ковтун-Водяницька, Світлана
2009Комплексне дослідження нетрадиційних пряноароматичних рослин та їх використання в овочевих консервахКостецька, Катерина Василівна; Осокіна, Ніна Максимівна; Корабльова, Ольга Анатоліївна
2015КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕКА ПРОДУКЦІЇ ГАЛУЗІКостецька, Катерина Василівна
2019Костецька К. В. Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт студентами заочної форми навчання із дисципліни ″Контроль якості та безпека продукції галузі″Костецька, Катерина Василівна
2019Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт студентами денної форми навчання із дисципліни ″Контроль якості та безпека продукції галузі″ зі спеціальності 181 ″Харчові технології″Костецька, Катерина Василівна
2019Методичні вказівки для виконання самостійних робіт з дисципліни ″Контроль якості та безпека продукції галузі″Костецька, Катерина Василівна
2019Методичні вказівки для підготовки і написання кваліфікаційної роботи здобувачами освітнього рівня «Бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» (Частина 2)Костецька, Катерина Василівна; Осокіна, Ніна Максимівна; Желєзна, Валерія Валеріївна; Єремеєва, Олена Анатоліївна; Ткаченко, Геннадій Володимирович
2019Методичні вказівки для підготовки і написання кваліфікаційної роботи на основі експериментальних досліджень студентами освітнього рівня «Магістр» освітньої програми «Технології зберігання і переробки зерна» зі спеціальності 181 «Харчові технології»Костецька, Катерина Василівна; Осокіна, Ніна Максимівна
2015Методичні вказівки до виконання курсового з технології галузі та дипломного проектів для студентів напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія", а також спеціальності 7.05170101 "Технології зберігання і переробки зерна" галузі знань 0517 "Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції"Костецька, Катерина Василівна
2019Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни ″Технологія круп’яного виробництва″ для студентів денної форми навчанняКостецька, Катерина Василівна
2019Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни ″Технологія круп’яного виробництва″ для студентів заочної форми навчання спеціальності 181 "Харчові технології"Костецька, Катерина Василівна
2019Методичні вказівки до виконання самостійних робіт з дисципліни ″Технологія круп’яного виробництва″Костецька, Катерина Василівна
2016НМК КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕКА ПРОДУКЦІЇ ГАЛУЗІКостецька, Катерина Василівна
2016НМК МЕТОДОЛОГІЯ ХАРЧОВОЇ НАУКИКостецька, Катерина Василівна
2016НМК ТЕХНОЛОГІЯ КРУП’ЯНОГО ВИРОБНИЦТВАКостецька, Катерина Василівна
2016НМК ТЕХНОЛОГІЇ ЗЕРНОВИХ ПРОДУКТІВ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯКостецька, Катерина Василівна
2016НМК ТЕХНОЛОГІЇ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ ЗЕРНОВИХ ПРОДУКТІВ _магістриКостецька, Катерина Василівна
2016НМК ІННОВАЦІЙНИЙ ІНЖИНІРИНГ ЗЕРНОПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВКостецька, Катерина Василівна
2011Технологічні властивості зерна проса сорту Веселоподільське 16Костецька, Катерина Василівна; Осокіна, Ніна Максимівна