Ukrainian
English
Čeština
Deutsch
Español
Français
Gàidhlig
Latviešu
Magyar
Nederlands
Português
Português do Brasil
Suomi
Увійти
Адреса електронної пошти
Пароль
Увійти
Хочете зареєструватися?
Ви забули свій пароль?
Спільноти та колекції
Перегляд
Ukrainian
English
Čeština
Deutsch
Español
Français
Gàidhlig
Latviešu
Magyar
Nederlands
Português
Português do Brasil
Suomi
Увійти
Адреса електронної пошти
Пароль
Увійти
Хочете зареєструватися?
Ви забули свій пароль?
Головна
Факультет плодоовочівництва, екології та захисту рослин
Кафедра овочівництва
Кафедра овочівництва
Пошук на тему
Кафедра овочівництва
Постійний URI для цієї колекції
hdl:123456789/514
Огляд
Останні матеріали
За датою випуску
За автором
За назвою
По темі
Останні матеріали
За датою випуску
За автором
За назвою
По темі
Перегляд Кафедра овочівництва по Тема "mushroom processing, Pleurotus, biological efficiency, biochemical compounds, cultivation, biological maturity, cluster, fruiting body."
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
(Виберіть початок)
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Огляд
Результати на сторінці
1
5
10
20
40
60
80
100
Параметри сортування
За зростанням
За спаданням
Матеріал
FACTORS OF INCREASING THE EFFICIENCY OF THE TECHNOLOGY OF CULTIVATION AND PROCESSING OF MUSHROOMS OF THE GENUS OYSTER MUSHROOM PLEUROTUS (FR.) P. KUMM
(
Vegetable and Melon Growing,
2021
)
Bandura, I.I.,
;
Kulyk, A.S.
;
Khareba, О.V.
;
Khareba, V.V.
;
Kovtuniuk, Z.І.
Попередній
Далі